LI-5C4879A30DE99
top of page

Week 33 - Zomerweek 6 (18 augustus - 23 augustus 2024)

2024-week34
€495
Op voorraad
1
Productgegevens

Een hele week kamp!

Wil jij deze zomer leren zeilen? Kom dan zeilen bij ons in Hellevoetsluis! Samen met een instructeur of instructrice ga je deze week aan de slag om zo goed mogelijk zelfstandig te leren zeilen. We gaan tal van leuke dingen doen zoals BBQ'en, naar het strand en verschillende spelletjes.

kamperen op zeilkamp

Tijdens het zeilkamp slaap je in jouw eigen tent. Dit doe je lekker in je eigen tentje of gezellig met jouw vrienden of vriendinnetjes

Cursus

Optimisten cursus (7 t/m 12 jaar)

Ben jij tussen de 7 en 12 jaar oud en wil je (beter) leren zeilen in de Optimist? Dan is deze cursus iets voor jou!

Zwaardboot 1-mans (10 t/m 17 jaar)

Bij deze cursus ga je in Splash het water op! De Splash is een boot voor 1 zeiler met alleen een grootzeil. Deze cursus is voor zowel de beginnende als de ervaren cursist!

Zwaardboot 2-mans (10 t/m 17 jaar)

Bij deze cursus ga je in een RS Feva het water op! De RS Feva is een boot voor 2 personen met een fok en zelfs een gennaker! Deze curus si zowel voor de beginnende zeiler als voor de gevorderde zeiler.

Cat-combi (14 t/m 18 jaar)

Bij de catamaran combi krijg jij 6 dagdelen instructie op de catamaran en 3 dagdelen in de RS Feva. je leert dan dus zeilen in twee verschillende boten.

Kielboot (7 t/m 18 jaar)

Samen met een instructeur aan boord leer je zeilen in een kielboot van 6 meter, een Valk. Deze boot is geschikt voor zeilers vanaf 7 tot 18 jaar. Heb je al diploma's voor het zeilen in een kielboot? dan kan je deze bij ons verder afmaken.

Bewaar dit product voor later
bottom of page