instructeurs

WhatsApp Image 2019-01-30 at 14.13.12 (5

Ons instructeursteam

Benieuwd naar wie jouw instructeurs zijn? Wij stellen ons graag aan je voor! Ons top-team van instructeurs bestaat uit instructeurs die allemaal veel ervaring hebben in het geven van zeilles. Samen met jou gaan we er onvergetelijke weken van maken!

 

Word jij onze toekomstige instructeur?

Ben jij gek op zeilen en wil je jouw passie overbrengen op kinderen, ben je vol enthousiasme, sociaal vaardig en wil je deel uitmaken van ons team instructeurs? 

Klik dan snel hier!

Bart Scheffers

Hee! Mijn naam is Bart. Ik woon en studeer in Rotterdam. Met regelmaat ben ik op het water te vinden, vaak op kajuitjachten of kielboten. Zo heb ik bijvoorbeeld in november meegedaan aan het NSK Zeilen in Heeg! Hier wisten wij de Bavaria Bokaal binnen te slepen met team iSail.
Naast dat je mij op het water zal tegen komen ga ik voor het eten zorgen tijdens de kampen en zul je mij dus ook in de keuken tegen komen. Ik heb er zin in!

Quirine Griep

Hoi! Mijn naam is Quirine. Ik ben een sportief type en vind zeilen fantastisch. Een catamaran is natuurlijk het mooiste boottype dat er bestaat en dus geef ik les op dit type. iSail heeft allemaal enthousiaste instructeurs en ik kijk ernaar uit om met hen deze zomer jullie te zien schitteren op het water.

 

Tot in de zomervakantie!!

 

Dylan Biesheuvel

Hoi ik ben Dylan! Afgelopen jaren heb ik zeilles gegeven aan de Optimisten -en zwaardboot groepen bij de zeilschool. Vanaf volgend jaar ga ik ook les geven op de catamaran en kajuitjacht. Ik heb er zin in! 

Ik zie je van de zomer op het water!

Maglelaan van Rensbergen

Yo! Helemaal vanuit België! Mijn naam is Magellaan. Deze zomer zal je mij vooral op de Kielboot zien shinen. Zit je bij mij aan boord dan win je zeker weten de wedstrijd!

Tot op zeilkamp!

 

Claudia Meulen

Hi! Ik ben Claudia en ik studeer Geneeskunde in Maastricht. Zelf zeil ik al mijn hele leven, heb ik meegedaan aan verschillende wedstrijden en ik geef nu al een aantal jaar les op verschillende soorten boten! 

Klaar om kapitein te worden? Tot op het water!

 

WhatsApp Image 2019-05-08 at 14.54.54.jp

Rob Coenen

Hey allemaal, Mijn naam is Rob. Aankomende zomer zal ik les komen geven bij iSail. Op het moment dat het weer het een beetje toe laat ben ik al op het water te vinden. Afgelopen zomer zat ik bijvoorbeeld nog 10 dagen lang op een zeiljacht in Kroatië en eind november in Heeg voor het NSK zeilen. Ik kan niet wachten om deze zomer weer les te gaan geven in de kielvoot of aan de Optimisten!

 

Tot in de vakantie!

 

Antony Peskens

Hallo, ik ben Antony ik ben 19 jaar en ik kom uit Oudenhoorn. Het hele jaar door geef ik verschillende sportlessen. Zo heb ik vorig jaar voor het eerst ook zeillessen gegeven! Dit was voor mij een geweldige tijd! Helemaal omdat ik dit bij zeilschool iSail kon doen. Ik heb hier dan ook een paar super toffe weken gehad met allemaal gezellige leraren en cursisten.

 

Dit gaan wij aanstaand jaar ook zeker weer doen! Kom jij ook gezellig mee?!!

 

Demion Biesheuvel

Hey! Ik ben Demion. 22 jaar oud en ben ook deze zomer weer op de zeilschool te vinden. Tijdens de zeilkampen geef ik les én ben ik verantwoordelijk voor al het materieel. Mocht er iets kapot gaan dan ga ik het voor je repareren. Ik heb er zin in en zie je deze zomer!

Tot dan!

WhatsApp Image 2021-03-16 at 22.17.52.jp

Jasmijn Tol

 

Hallo mijn naam is Jasmijn! Ik geef al heel wat jaartjes les op de zeilschool en ook komende zomer zal ik er weer zijn. 

Ga je in een Optimist of RS Feva zeilen dan is de kans groot dat je van mij les krijgt. 

Ik kan niet wachten tot het weer zomer is!

 

Roos van Lookeren Campagne

 

Hallo daar, Mijn naam is Roos. Als kleine meid heb ik heel fanatiek wedstrijd gevaren in de opti en later in tweemansboten. Nu ben ik vooral bezig op grote boten en met het coachen van jonge talentjes. Niks is beter dan zeilen met een vrolijk zonnetje dat op de boot schijnt. Toevallig dat Zeeland bekend staat om het mooie weer en daarbij kan je bij ISail naast goed leren varen ook heel veel lol maken! 

 

Ik kan niet wachten,  tot op het water.

 

Yannick Zwaan

 

Hee! Mijn naam is Yannick, Ik ben niet op het water te vinden maar vooral in de keuken. Ook deze zomer ga ik weer zorgen voor een voedzame en gezonden maaltijd. Maar uiteraard eten we ook een keer pannenkoeken en hebben we een BBQ! 

Tot de zomer en groetjes van jullie keukenprinces! 

 

Rowen Biesheuvel

 

Hoi, mijn naam is Rowen! Ik woon in Oudenhoorn en ben 20 jaar oud. Afgelopen jaar heb ik twee weken les gegeven bij iSail. Ik heb toen les gegeven aan de Optimisten. Het was een fantastische zomer en ik kijk nu al uit naar volgend jaar!

 

Jij komt toch ook?

 

WhatsApp Image 2020-06-02 at 11.08.12.jp

Donna Hoogzand

Hoi ik ben Donna, En ik heb zelf vorig jaar bij isail in de feva gevaren. En ik vond het zo leuk dat ik instructeur wilden worden en meer kinderen kunnen zeilen. Daarom ga ik ook deze zomer weer lesgeven, grote kans dat je me bij de optimisten ziet!. 


Hopelijk zie ik je in de zomer vakantie! Tot snel

 

IMG_8476.JPG

Rien Breeve

 

Hoi, ik ben Rien.

Zeilen vind ik een enorm leuke sport en daarom geef ik nu ook zeilles. Ik geef nu al een aantal jaar les bij Isail en zal er ook deze zomer weer zijn. Heb jij er al zin in? Ik wel. Tot de zomer!

JosefienRomers(b).jpeg

Josefien Romers

Hii, ik ben Josefien en ik ben instructeur op de zomerkampen. Zelf zeil ik graag in mijn Splash! Daarom vind ik het ook zo leuk om les te geven aan andere zodat iedereen kan leren zeilen!

Zie ik jou deze zomer ook!?

Sven.jpeg

Sven Versteeg

Hey, ik ben Sven. Na eerst een paar zeilkampen in de RS Feva te varen, ben ik nu instructeur bij Isail. Ik kan niet wachten om jullie deze zomer te zien knallen!

Tot op het water!

Wietse_edited.jpg

Wietse Ras

Mijn naam is Wietse en dit jaar ben ik er weer als instructeur. Ik heb er mega veel zin in en kan niet wachten tot het weer zomer wordt!

Hebben jullie ook al zoveel zin in de zomer!?

sebas.png

Sebastiaan Herrera

Hoi ik ben Sebastiaan. Ik ben instructeur en ook dit jaar ga ik les geven, mij kom je vooral tegen bij de Optimisten en de zwaardboten. Dat gaat helemaal goed komen.

Ik heb er zin in en zie je op het water!

 

f8a61929-564d-40a4-848f-27417bb2de72.JPG

Megan Versteeg

Hee, ik ben Megan en ik heb vorig jaar RS Feva gevaren. Ik zeil nog niet heel lang maar vind het wel super leuk. Ik ga les geven aan de optimisten. Ik zie jullie daar!!

 

Brent Biesheuvel

Hoi mijn naam is Brent! 26 jaar oud en hoofdinstructeur tijdens de zeilkampen. 

Samen met alle andere instructeurs gaan wij een super zomer neerzetten met veel lol, waterpret en vette belevingen. 

Ik kan niet wachten tot het weer zomer is en om je welkom te heten op onze mooie zeilschool! Tot op het water! 

Meer weten over mij? Klik hier.

 

Joost detail.jpeg

Joost Streefland 

Hoi! Mijn naam is Joost, ik zeil al zo lang als ik mij kan herinneren en nu geef ook al een aantal jaar les. Kom jij zeilen in de optimist, dan kom je hoogst waarschijnlijk mij tegen!

Tot op het water!

 

Sanne Verheul

Hola! Ik ben Sanne Verheul en kom uit Rotterdam! Ik heb al op veel verschillende boten gezeild en wil mijn passie graag op jou overbrengen. Heb jij er zin in? Ik wel! 

Als je deze zomer komt gaan we er een te gekke week van maken. Ik sta te springen om te beginnen! Tot snel

Danique_edited.jpg

Danique Sips

Hey, ik ben Danique en vaar al van jongs af aan, na ook een paar keer mee te varen bij de zeilkampen, ben ik nu instructrice. Ik vind het ontzettend leuk om kinderen te leren zeilen en te laten zien hoe vet zeilen is! 

Zie ik jou deze zomer ook!?