LI-5C4879A30DE99
top of page
WhatsApp Image 2022-09-19 at 3.33.56 PM.jpeg

Over ons

Zeilschool iSail is ontstaan vanuit ware passie voor zeilen. We vertellen graag ons verhaal over het ontstaan, de ontwikkelingen en onze missie en visie. Brent Biesheuvel startte zeilschool iSail in 2015. Een sprong in het diepe en mede mogelijk gemaakt door de vele helpende handen van familie, vrienden, kennissen en enthousiastelingen. 

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Lees hier meer over ons.

Zo is het begonnen:

In 2015 is Zeilschool iSail bedacht, uitgetekend en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Door een groep enthousiaste studenten is in de zomer van 2016 voor het eerst een zeilkamp georganiseerd. De boten werden gehuurd, een partytent opgezet en door een ongekende dosis enthousiasme leerde wij de eerste cursisten zeilen. Veel helpende handen van familie, vrienden en ouders maakte mogelijk dat er in Hellevoetsluis de grond gelegd is voor wat de zeilschool nu is. 

De zeilkampen zijn door de jaren heen steeds populairder geworden bij leden van de watersportverenigingen in Hellevoetsluis en deelnemers die nog niet eerder in aanraking zijn gekomen met het zeilen. De cursisten van vroeger zijn nu instructeurs, en de instructeurs van toen leveren nu hun eerste eigen cursisten af. De cirkel is rond. 

Onze Missie

Zeilen is een sport voor iedereen! Of je nu jong óf oud, echte levensgenieters of juist de zeiler bent die de randjes durft op te zoeken.  zeilen is een sport die voor iedereen toegankelijk,  uitdagende en leerzaam is. Als zeiler ben je nooit uitgeleerd en ontwikkel je jezelf keer op keer dat je het water op gaat. 

De Vloot

Door de jaren heen is in onze vloot steeds verder uitgebreid. Hierdoor kunnen wij aan verschillende doelgroepen een passend programma aanbieden. We zeilen met zwaardboten zoals Optimisten, een- en tweemansboten en catamarans. En we beschikken over Valken en kajuitjachten tussen de 8 en 12 meter. En sinds kort beschikken we ook over een 12 Metre Class America's Cupper.

Het Team

Onze instructeurs zijn allemaal enthousiaste zeilers die hun passie voor de watersport graag overbrengen. Het team bestaat uit ca. 45 instructeurs die het hele jaar door klaar staan om hun kennis en vaardigheden met je te delen. Een hecht team dat veel met elkaar optrekt. Niet alleen op de zeilschool maar ook privé. 

Ons aanbod

We verzorgen zeilles voor jong en oud. Aan particulieren en aan bedrijven. Zeilkampen voor de jeugd. En verzorgen activiteiten voor individuen of groepen tot 50 mensen. En dat doen we uiteindelijk allemaal vanuit onze passie: Zeilen.

bottom of page