LI-5C4879A30DE99
top of page

Bedrijfsuitje organiseren?

Een bedrijfuitje organiseren wat echt out of office is? Wij kunnen dit samen met jou organiseren.!

Bij zeilschool iSail geloven we in de kracht van teambuilding, avontuur en ontspanning. Daarom bieden we de perfecte setting voor jullie volgende bedrijfsuitje op het water.

Onze zeilschool heeft verschillende opties om aan jullie wensen te voldoen. Of je nu op zoek bent naar een spannende teambuildingervaring, een ontspannen zeiltocht op het prachtige Haringvliet of een combinatie van beide, wij hebben het allemaal.

Voor de avontuurlijke teams bieden we uitdagende matchraces aan, waar teams het tegen elkaar opnemen in een race over de golven. Een geweldige kans om de teamgeest te versterken en samenwerking te bevorderen. Voor degenen die liever genieten van de rust en sereniteit van het water, organiseren we ontspannen zeiltochten op het Haringvliet en vinden we de uitdaging in het samenwerken en zeilen van een zeiljacht!

Geen enkel bedrijfsuitje is hetzelfde, daarom staan we open voor al jullie ideeën en suggesties. We kunnen een programma op maat maken dat perfect aansluit bij jullie behoeften en voorkeuren. Hieronder staan verschillende opties en invullingen weergegeven om een beeld te geven van wat mogelijk is!

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en jullie bedrijfsuitje op maat te plannen. We kijken ernaar uit om samen met jullie de mogelijkheden te verkennen en onvergetelijke herinneringen te creëren!

info@zeilschoolisail.nl

0181-729 490

Dagprogramma's

Dagdeel zeilen op een America's Cupper

Iedereen wordt ‘s morgens bekend gemaakt met de basisbeginselen van het zeilen. Waarna we met elkaar aan boord stappen van De Magic, onze America's Cupper! Hier zal teambuilding de prioriteit hebben om dit machtige schip te laten schitteren over het Haringvliet.

Dagdeel zeilen op zeiljachten van iSail

Zeilen met elkaar verdeeld over een aantal jachten van zeilschool iSail, waardoor er per team echt kennisgemaakt kan worden met het schip en het zeilen. Na kennismaking met de schippers gaan we direct het water op. Hier wordt iedereen in korte tijd bekend gemaakt met de basisbeginselen van het zeilen. 

Met een extra dagdeel is er de mogelijkheid om na de lunch onderling wedstrijdjes te varen. Men zal tijdens het varen in aanraking komen met zeiltechnische "uitdagingen" die alleen opgelost kunnen worden door als een groep samen te werken en de onderlinge strijd vanzelf aan bod komt. Hierdoor worden ze een echt team! Een fantastische combinatie, waarbij iedereen uiteindelijk winnaar is.

 

Matchracen onderling

Zijn jullie een team fanatiekelingen en willen jullie eens echt erachter komen wie de beste zijn? Dan is het matchracen de manier om aan teambuilding te werken! Door allemaal te varen op dezelfde sportieve boten, zal het verschil snel zichtbaar zijn. Startend met een instructeur aan boord, leer je als team steeds meer, waardoor de instructeur steeds minder in hoeft te fluisteren. Eindig je de ochtend of middag met een wedstrijd!

 

Achteraf het avontuur

Achteraf aan een van deze avonturen zijn de mogelijkheden om een BBQ of Lunch te nuttigen, georganiseerd op de Ark van iSail. Ook is het mogelijk een heus teambuildingsweekend te organiseren, door te komen slapen op de Ark in Hostelstijl en of in het Beachhotel van Cape Helius!
 

bottom of page