LI-5C4879A30DE99
top of page

ZEILLES VOLWASSENEN

„A sailors joys are as simple as a child's.''

- Bernard Moitessier, French sailor and journalist

Zeilles volwassenen
 

Zeilles voor volwassenen op een kajuitjacht is een bijzondere beleving. Zeilschool iSail verzorgt het gehele jaar zeilles op het Haringvliet op uw eigen jacht of op het instructieschip van zeilschool iSail.

De zeillessen bij zeilschool iSail sluiten aan bij uw wensen. Samen met de instructeur bespreekt u de door u gemaakte doelen en samen maakt u een plan.

Naast zeilles op uw eigen jacht is het ook mogelijk om alleen manoeuvreren op de motor te oefenen.

Privéles


De privélessen worden gegeven in blokken van 2 of 3 uur. De lessen zijn in overleg te plannen, doordeweeks en in het weekend. We zijn hier erg flexibel in en plannen het graag zo dat het voor u goed uitkomt.


Zeilschool iSail verzorgt lessen het gehele jaar, 7 dagen in de week. U bepaalt zelf het tempo van de cursus, bijvoorbeeld wekelijks of een aantal blokken per dag.

 

De lessen zijn 45 euro per uur en dit is inclusief zwemvesten. 

 

De cursus wordt afgesloten met een vorderingsstaat of diploma waarop het behaalde niveau is weergeven.

Type Schepen
 

De lessen verzorgd door zeilschool iSail vinden doorgaans plaats op uw eigen boot, maar het is uiteraard ook mogelijk om les te krijgen op de boot van de zeilschool, een Etap 28. 

Locatie
 

De zeilles start vanuit de jachthaven waar uw boot ligt. Als uw zeilles krijgt op de Etap 28 starten de lessen vanuit de Heliushaven in Hellevoetsluis.

bottom of page