LI-5C4879A30DE99
top of page

Bedrijfsuitje America's Cupper

00051
€62,50
Op voorraad
1
Productgegevens

Bedrijfsuitje

De Magic (US-38) is een America's cupper. Een Volbloed onder de wedstrijdzeiljachten.

Velen kennen de spectaculaire beelden van TV van diverse zeilwedstrijden, zoals de Volvo Ocean Race, America's Cup en andere Regatta's. Vaak wordt hierbij gedacht dat deze extreme tak van sport slechts is weggelegd voor een selecte ploeg profzeilers. Maar niets is minder waar..!! De Magic maakt het ook voor u mogelijk om deze spectaculaire happening te beleven.

Of u nu wel of geen zeilervaring heeft, dat maakt niet uit. Iedereen mag mee. Gezamenlijk steken we de handen uit de mouwen en zorgen wij ervoor dat de Magic in haar volle glorie het vaarwater kan trotseren.

Deze sensationele beleving is bijzonder geschikt als teambuilding, maar denk bijvoorbeeld ook eens aan een relatiedag, een uitje met vrienden of familie, vrijgezellenfeest of andere gelegenheden. Ook is het mogelijk de Magic te huren om evenementen bij te wonen, zoals bijvoorbeeld de Wereldhavendagen, Sail Vlissingen etc.

Bent u nieuwsgierig of enthousiast geworden? Neem dan contact op voor de mogelijkheden. Reken eenvoudig uit wat de kosten zijn voor uw bedrijf. Uiteraard nemen we later contact op.

Bewaar dit product voor later
bottom of page