LI-5C4879A30DE99
top of page

Bedrijfsuitje Matchracen

00053
€60
Op voorraad
1
Productgegevens

Matchracen met Valken

Met deze open boten is het spannend wedstrijdzeilen. De ervaring van het matchracen met vier identieke boten is onvergetelijk voor zeilers en niet-zeilers. Niets is leuker dan wedstrijd zeilen met gelijkwaardige zeilboten. Matchracen met wedstrijdjachten is een geweldige, unieke en actieve dag-/dagdeelbesteding om nog lang aan terug te denken.

Een perfect teambuilding bedrijfsuitje.

De boten zijn gelijk: het is je team, strategie en tactiek die het verschil gaan maken!

Alle boten zijn Polyvalken en matchracen met dit soort schepen vereist een absolute teaminspanning. Aan boord zijn er voldoende taken voor een team van 5 personen. Dit is spannend en actief zeilen zoals je nog niet eerder hebt beleefd!

Programma van deze dag

Oefenen het wedstrijdjacht te besturen

In een dag- of dagdeelprogramma zorgt de schipper ervoor dat het team in een korte periode in staat zal zijn het schip zelfstandig te besturen.

Wedstrijdvaren op de matchracebanen

Na de oefening zullen we typische matchracebanen varen en om het spannend te houden zorgen we voor een paar korte wedstrijden.

Je tegenstander ligt dus als het goed is voortdurend vlak voor of achter je, als team moet je continu blijven opletten en de juiste beslissingen maken. Bij deze wedstrijden is een wedstrijdcommissie en/of een fotoschip aanwezig, eventuele protesten en overtredingen worden direct toegewezen. Dus wie het eerst over de finish gaat is de winnaar!

Prijsuitreiking met borrel en diner

Na de wedstrijden snel de haven in voor de borrel en bekendmaking van de winnaar (met prijsuitreiking). Eventueel nog een gezellige maaltijd op een toplocatie aan of op het water en dan voldaan naar huis.

Dit uitje is al voor 8 personen en kost 60 euro per persoon.

Bewaar dit product voor later
bottom of page