LI-5C4879A30DE99
top of page

Stippenkaart 10 uur - Spirit 28

00055
€275
Op voorraad
1
Productgegevens

Zeilen is een ervaringssport.

Dat houdt in dat we u graag de mogelijkheid willen bieden om er zelf op uit te trekken om het geleerde in de praktijk te brengen. Het Abonnement Zeilen voorziet hierin. U kunt hiermee veilig een paar uurtjes op de bekende lesschepen en op bekend water zelfstandig zeilen. Het abonnement is een soort "strippenkaart" van 10 uur zeilen op een 28 voet kajuitjacht, inclusief gebruik van zeilpakken. U kunt ook meerdere abonnementen achter elkaar nemen, zodat u ook de lessen kunt afwisselen met bijvoorbeeld een ochtendje uitwaaien.

Natuurlijk is het varen op een valk of 16m2 een leuke besteding van een vrije dag. Maar wilt u niet eens wat anders, eens een dagje zeilen op een kajuitzeiljacht? Met ons nieuwe, unieke dagverhuur pogramma bieden wij ideale dagzeilers voor een scherpe prijs.

De vloot Daysailors bestaat uit enkele Spirits 28 uit de zeilschoolvloot. Vanaf 09.00 uur bent u welkom om het schip op te halen, er is een instructeur beschikbaar om u wegwijs te maken aan boord. Ook wordt de zeilkeuze besproken en wordt het vaargebied uitgelegd. Bij regenachtig of kouder weer kunt u onze nieuwe zeilpakken voor een dag huren.

Bewaar dit product voor later
bottom of page