LI-5C4879A30DE99
top of page
  • Foto van schrijverBrent Biesheuvel

Nieuwe look and feel voor de Etap!

Afgelopen weekend is de Etap 28 omgedoopt tot de ''Bies'' en helemaal klaar voor de winterwedstrijden op de Grevelingen!


Het was even zwoegen maar binnen een week hebben wij de boot klaar gemaakt voor de Grevelingencup. De boot is voorzien van een nieuwe kleur. De bordeaux-rode strepen zijn nu grijs en we hebben een nieuwe set Hagoort zeilen. Ook de onderkant heeft weer een nieuwe laag antifouling waardoor we nóg smoother door het water zullen glijden. En uiteraard is ook de romp gepoetst waardoor ze weer shined. En als laatste hebben wij de boot voorzien van haar nieuwe naamstickers: Bies


Op zaterdag 20 oktober hebben we de boot te water gelaten en zijn we naar de Grevelingen gevaren. Deze winter ligt de boot hier omdat we meedoen aan de Grevelingencup. Helaas was er niet voldoende wind om de nieuwe zeilen uit te proberen en hebben we heel het stuk op het stalen zeil moeten afleggen.


Op zondag 27 oktober starten wij onze eerste wedstrijd met de Bies. We zijn enorm benieuwd hoe dit zal gaan en doen uiteraard weer verslag van onze wedstrijd!


#Teamisail voor de winst!
221 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page