• Brent Biesheuvel

Online instructeursopleiding WV Aegir

ROTTERDAM - Hoe gaaf is dit! Het was de bedoeling om deze week te starten met de instructeurs opleiding bij WV Aegir in Rotterdam. Door het Corona-virus kon dit helaas geen doorgang vinden. Althans, niet op locatie.


Verandering vraagt om oplossingen. Om deze reden zijn we van start gegaan met de online versie van de opleiding, en dat werkt goed! 18 instructeurs online klaarstomen voor het aankomende seizoen, Hoe gaaf is dat?!


Het kennis gedeelte didactiek, werkvormen en les planningen maken wordt normaal gesproken aan de hand van presentaties tijdens een interactie sessie overgebracht aan de instructeurs in opleiding. Dit doen we nog steeds alleen dan via de online kanalen. De instructeurs maken opdrachten en die worden gecontroleerd.


Wekelijks hebben we twee sessies met de instructeurs. De cursus bestaat uit twee contact momenten. tijdens de eerste sessie wordt kennis overgebracht en krijgen de instructeurs opdrachten, tijdens de tweede sessie kunnen de instructeurs in opleiding vragen stellen en krijgen zij feedback over hun gemaakte opdrachten.


Dit doen we om de instructeurs klaar te stomen voor het seizoen. Zodra het weer kan gaan we het water op om het praktijkgedeelte af te ronden. De instructeurs in opleiding zijn dan startklaar!
143 keer bekeken

© 2020 by Zeilschool iSail

Kvk: 66103401

BTW: NL219395470B01
IBAN: NL25 INGB 0007 3245 25