LI-5C4879A30DE99
top of page

Zeilen op Elba

Als je op een eiland zit is zeilen natuurlijk niet weg te denken uit je programma! Een te gekke watersport, die door iedereen vanaf 8 jaar beoefend kan worden. In de baai van Margidore bij Lacona leggen wij je alles uit over de basis van het zeilen.

Er wordt in Laser Pico’s gevaren. Je kunt kiezen uit een minicursus of een introductieles. De lessen worden gehouden in de baai van Margidore bij Lacona.

 

 

 

Minicursus (9 uur les)

Je kunt kiezen voor een minicursus van 3 dagdelen waarin een Nederlandse instructeur je gaat leren zeilen. Niet alleen de basis, maar ook zeilstanden, gijpen, overstag gaan en het belangrijkste; lekker varen. Welke dagdelen je les krijgt, plannen we in samenspraak met jou in en baseren we op beschikbaarheid.


Prijzen: 
€ 60,00 voor kinderen tot en met 12 jaar 
€ 75,00 vanaf 13 jaar

Introductieles (3 uur les)

Liever eerst een introductieles? In plaats van de minicursus kun je ook alleen een introductieles nemen. In 3 uur krijg je een korte uitleg en gaan we je helpen om de basisbeginselen van het zeilen onder de knie te krijgen. Na je boeking zullen we zo snel mogelijk contact met je opnemen om de les in te plannen.

 

Prijzen: 
€ 25,00 voor kinderen tot en met 12 jaar 
€ 30,00 vanaf 13 jaar

bottom of page